Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/1/7/6/svmlanaken.be/httpd.www/includes/menu.inc).

't Vitamientje (ons schoolkrantje)

Het is ons doel om een informatief en interessant schoolkrantje samen te stellen dat vlot leest en iedereen van onze school aanspreekt. Daarom vinden we het belangrijk dat alle partijen hier hun steentje toe bijdragen: er is inbreng van leerlingen, leerkrachten, directie en opvoedend personeel. Leerlingen vertellen bijvoorbeeld hoe ze speciale lessen en activiteiten hebben ervaren. Leerkrachten zetten leerlingen met een speciale hobby of sport in de kijker door er een leuke tekst over te schrijven of ze belichten een speciale periode in het jaar op een andere manier. De directie roept op om even stil te staan bij dingen die in de wereld gebeuren en na te denken over waarden en normen die niet alleen voor onze school, maar ook in het leven belangrijk zijn. Doordat iedereen meewerkt aan het schoolkrantje hopen we alle partijen dichter bij mekaar te brengen.

Voor de ouders is het interessant om te lezen wat hun kinderen allemaal doen op onze school. Zij kunnen op die manier actief meeleven met hun kind en onze school. Hoewel Het Vitamientje vooral terugblikt op de afgelopen maanden in onze school lichten we ook al een tipje van de sluier over de activiteiten die er staan aan te komen.

Hieronder vind je de digitale versie van de edities van dit schooljaar.

 

Digitale versie 't Vitamientje

Klik om te openen.

Vitamientje Herfsteditie 2016

Vitamientje Kersteditie 2016

Vitamientje Paaseditie 2017