Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/1/7/6/svmlanaken.be/httpd.www/includes/menu.inc).

BVL-EM

In BVL-EM werk je aan de basisleerstof van de basisschool en krijg je tevens de kans om de handen uit de mouwen te steken. Je bent erg geïnteresseerd in techniek, technologie. Je toont vooral belangstelling voor de praktische vaardigheden die bij techniek van toepassing zijn.

Filmpjes over de interessevelden in het 2e jaar zullen eind 2016 beschikbaar zijn. Jullie kunnen hier het filmpje van het 1e jaar terugvinden.

Waarvoor kies ik?

  • In het beroepsvoorbereidend leerjaar (BVL) blijft de theorie beperkt en ligt de nadruk op je motorische vaardigheden (de praktijk). Je brengt dus veel uren per week in de praktijklokalen door.
  • Je maakt in deze richting kennis met materiaaleigenschappen en gereedschappen in de keuzegedeeltes elektriciteit, hout en metaal.
  • In de praktijkuren ga je hiermee aan de slag via interactieve werkbundels en maak je vanuit een behoefteomschrijving zinvolle en mooie werkstukken.
  • Vooral je vaardigheden (het doen) worden sterk geëvalueerd door een zelfevaluatiesysteem en ook aan je attitude hechten we veel belang.
  • Toch moet je ook algemene vakken studeren.

 

Open hier de volledige infobrochure (pdf).